Produktet ble lagt til i handlekurven din.

Fornying av GOC og ROC

Fornying av GOC/ROC gjøres ved å laste opp sertifikatbilde på Telenor Kystradio Mine Sider samt fylle ut og sende inn søknadsskjema nedenfor.

Fornying av de maritime radiosertifikatene GOC og ROC kan enten gjøres basert på opptjent fartstid eller som følge av gjennomført fornyingskurs med påfølgende gjennomført og bestått Praktisk Muntlig prøve. Søknad som følge av gjennomført fornyingskurs med praktisk muntlig prøve sendes av kursarrangør/skole på vegne av søker (eksamenskandidat), og ved søknad om fornying basert på fartstid gjøres ved å sende inn skjemaet nedenfor.

MERK: Fartstid skal beregnes time for time i henhold til Sjøfartsdirektoratets regler for beregning av fartstid. Fartstid beregnet dag for dag vil ikke bli godtatt. Søknad om fornying av GOC eller ROC som inneholder fartstid beregnet dag for dag, vil ikke bli behandlet, og det vil ikke meddeles til søker at søker må sende inn dokumentasjon på nytt. Det må også fremgå hvilket fartøy fartstiden er opptjent på, med navn og kallesignal. Du kan lese mer om krav til beregning av fartstid HER.

 

OBS! HAR DU HUSKET FØLGENDE;

- FARTSTID ER BEREGNET TIME FOR TIME. Du kan lese mer om hvordan fartstid må beskriver HER.

 

 

Fornying av GOC og ROC