Produktet ble lagt til i handlekurven din.

Familie i skjærgårdsjeep og daycruiser

Familier i mindre båter som skjærgårdsjeep og daycruiser har veldig god nytte av VHF-radio om bord.

Mange familier nyter  gode dager på sjøen med sol, sommer og kos. Forutsetningen for et godt båtliv er at alle om bord føler seg trygge. Kystradiostasjonen sørger sammen med din VHF-radio at dere kan føle dere trygge. Hjelpen og tryggheten er aldri langt unna når du trenger den!

Før dere legger ut på tur, kan du spørre Kystradiostasjonen om været for dagen, lytte på arbeidskanalen og høre værmeldingen som sendes hver 3. time.
På sjøen kan også du løpende få med deg endringer i været.  Været kan skifte brått på sjøen.
Du kan også varsle hvor dere skal, hvor lenge du ser for deg at dere er på sjøen.  Avtal at Kystradiostasjonen anroper deg dersom du ikke gir deg til kjenne innen en gitt tid.

Ved ulykker eller fare for et familiemedlems helse, kan du anrope Kystradiostasjonen og be om hjelp. Alt fra brent av brennmanet til knekt arm, ankel, illebefinnende, slag, etc.
Ved nød, alvorlige problemer som trøbbel med båt/motor, familiemedlem over bord, lite barn som har forsvunnet, etc., kan du trykke inn nødknappen på VHF-radioen for å varsle til omkringliggende fartøyer og Kystradiostasjonen.

Du kan også anrope andre familier på tur, og invitere til bålkos på kvelden, god mat etc. 

Ring gratis til alle norske fast- og mobiltelefoner. Andre kan nå deg ved å ringe til Kystradiostasjonen (telefonummer 120). Videre kan du kontakte Kystradiostasjonen og spørre om det du måtte ha behov for - alt fra hvor det er bunkringsmuligheter eller hvor det er åpne matvarebutikker, til blåskjellvarsel i området.

 

Hvordan komme i gang?

Du trenger abonnement, opplæring og en VHF-radio for å ta del i VHF-nettverket som utgjør trygghet til sjøs.

Du kan velge mellom å kjøpe abonnement og opplæring, eventuelt kjøpe både dette og VHF-radio i én pakke. Opplæringen tar du via et webbasert kurs, og du får SRC/VHFsertifikatet når du er ferdig med kurset. Selve abonnementet må registreres på Telenor Kystradio Mine Sider etter at du har kjøpt dette i nettbutikken.

Ja, jeg vil kjøpe abonnement og opplæring

Ja, jeg vil kjøpe abonnement, opplæring og VHF-radio

 

Du finner flere tilbud i vår nettbutikk.