Produktet ble lagt til i handlekurven din.

For fritidsfiskeren

Enten du fisker nær kysten eller langt til havs, vil Kystradiostasjonen sammen med din VHF-radio gi deg trygghet til sjøs!

Den typisek fritidsfiskeren drar på sjøen når det er godt fiskevær, og gjerne om vinteren og våren. Det kan være venner som drar på fisketur sammen, og noen drar alene ut på fiske. Uansett vil en VHF-radio gjøre god nytte for deg som fisker, og her har du noen eksempler på VHF-buk opp mot Kystradiostasjonen.

Meld fra når og hvor du reiser, i hvilket område du vil befinne deg i og hvor lenge du skal være ute. Avtal med Kystradiostasjonen om at de skal anrope deg innen en fastsatt tid hvis de ikke har hørt fra deg.

Dersom du havner i havsnød, kan du sende ut alarm med din posisjon og identitet til alle omkringliggende båter samt Kystradiostasjonen. 

Du kan varsle Kystradiostasjonen ved problemer med båten/motoren og få hjelp ved skader og ved illebefinnende. 

Ring hjem via Kystradiostasjonen og meld fra om fangsten, eller fortell de der hjemme at alt er bra. Man kan også holde kontakten med andre fiskere som er ute.

 

Hvordan komme i gang?

Du trenger abonnement, opplæring og en VHF-radio for å ta del i VHF-nettverket som utgjør trygghet til sjøs.

Du kan velge mellom å kjøpe abonnement og opplæring, eventuelt kjøpe både dette og VHF-radio i én pakke. Opplæringen tar du via et webbasert kurs, og du får SRC/VHFsertifikatet når du er ferdig med kurset. Selve abonnementet må registreres på Telenor Kystradio Mine Sider etter at du har kjøpt dette i nettbutikken.

Ja, jeg vil kjøpe abonnement og opplæring

Ja, jeg vil kjøpe abonnement, opplæring og VHF-radio

 

Du finner flere tilbud i vår nettbutikk.