Produktet ble lagt til i handlekurven din.

For kiteren/surferen/vannscooterkjøreren

Kitere, surfere og vannscooterkjørere liker å utfordre det våte element. Toppen av lykke er å hoppe høyt i bølger og frådende hav, og adrenalinet hopper i blodet som lopper. Man kan bli yr av glede, av mindre! Men hva gjør du hvis uhellet er ute? Med håndholdt VHF-radio, VHF-lappen og lisensabonnement er du sikret raskest mulig hjelp når du trenger det.

Kanskje får du motorstopp på scooteren, det kan være du får en skade eller vinden løyer plutselig når du er et stykke fra kysten. Har du håndholdt VHF-radio, er det bare å kontakte Kystradiostasjonen, så får du hjelp. Hjelpen er kun et tastetrykk unna! Du kan også nå båter i nærheten ved å kommunisere behov for hjelp over VHF-sambandet. Her er noen eksempler på bruk av VHF-radio; 

 

Hvordan komme i gang?

Du trenger abonnement, opplæring og en VHF-radio for å ta del i VHF-nettverket som utgjør trygghet til sjøs.

Du kan velge mellom å kjøpe abonnement og opplæring, eventuelt kjøpe både dette og VHF-radio i én pakke. Opplæringen tar du via et webbasert kurs, og du får SRC/VHFsertifikatet når du er ferdig med kurset. Selve abonnementet må registreres på Telenor Kystradio Mine Sider etter at du har kjøpt dette i nettbutikken.

Ja, jeg vil kjøpe abonnement og opplæring

Ja, jeg vil kjøpe abonnement, opplæring og VHF-radio

 

Du finner flere tilbud i vår nettbutikk.

Lurer du på om VHF-radio er noe for deg? Ta vårt gratis webbaserte introduksjonskurs! 

Ja, jeg vil!