Produktet ble lagt til i handlekurven din.

VHF/SRC-sertifikat, webkurs

Du kan enkelt ta VHF/SRC-sertifikatet som webkurs hos Telenor Kystradio. Kurset har innebygget tester, og fullført kurs fører til VHF/SRC-sertifikatet.

VHF/SRC-webkurset gir deg alt du trenger for å få VHF/SRC-sertifikatet. Kurset krever ingen forkunnskaper, og gir deg den kunnskapen du trenger for å bruke VHF-radio til sjøs. Avsluttet kurs gir deg VHF/SRC-sertifikatet, og du slipper å ta VHF/SRC-eksamen siden dette er integrert i kurset. Kurset tar 2 – 6 timer. Ta det hjemme i din egen stue, gjerne en halvtime nå og da.

Merk: Du trenger ikke kjøpe VHF/SRC-eksamen i tillegg til kurset, siden kurset har eksamen integrert, i form av noen tester du skal gjennomføre underveis i kurset. Du vil heller ikke få oversendt kursmateriell pr post, siden dette er et webbasert kurs hvor læringsformidlingen skjer over internett. 

Kurset består av 8 kapitler, og kapitlene etterfølges av små tester. På testene må du ha 75% eller bedre for å komme videre i kurset. Klarer du ikke dette, må du ta testen om igjen. Du kan ikke stryke på kurset; fullfører du kurset, vil du få tilsendt VHF/SRC-sertifikatet!

En liten forsmak på kurset kan du få ved å gjennomføre VHF introduksjonskurset, som er gratis:

Introduksjonskurs

Koden du må oppgi for å få tilgang til kurset er: Introkurs. 

Du kan bestille VHF/SRC-webkurset på vår netthandelløsning:

VHF/SRC webkurs

Du kan også logge deg inn på vår Minside-løsning og kjøpe kurset direkte der. Kurset tas via vår Minsideløsning, og har du kjøpt kurset via vår netthandel, oppgir du bare koden du fikk pr e-post, så har du full tilgang til kurset. Du har tilgang til kurset i ett år regnet fra dagen du kjøpte kurset. 

Se enkelte av våre kundetilbakemeldinger;

- Kanonbra kurs. gleder meg til å ta i bruk VHF i det daglige bruk om bord.

- Flott og pedagogisk. Topp å kunne ta det hjemme når jeg hadde tid.

- Takk for flott kurs, det har vært veldig lærerrikt og spennende. Har mye erfaring med bruk av samband i militær jobb, men ser at det er annerledes praksis og mye nytt å forholde seg til med maritim VHF. Dette blir moro!

- Et veldig bra kursopplegg. meget godt lagt opp med måten det informeres på. Den interaktive delen var så god at det var like før jeg gikk over i "radiomodus" ved middagsbordet. Og det beste av alt var at jeg kunne ta det når det passer inn i en travel hverdag. 

 

VHF/SRC webkurset koster 1493,-